Ревю: Sun Stalk'r Instant Bronzer - Fenty Beauty | Бронзант

by - 12:25

"Bronzer isn't one shade fits all"



Намаленията в Sephora миналата седмица дойдоха точно на време, за да тествам новия бронзант на Fenty - Sun Stalk'r. Обещанията от Риана и бранда бяха големи - 8 различни нюанса, подходящи за светли и тъмни кожи, за топли и студени подтонове. Не искам да се превръщам в една-от-онези блогърки, но искам само да спомена, че покрай целия шум за брандове, пускащи само 2-3 нюанса на пазара и нито един подходящ за тъмнокожите дами, хората забравят, че има и една друга категория - вампирите, които също изпитваме затруднения при купуване на какъвто и да е продукт за кожа. Бронзърите са една от болните ми теми.

Имам само един, който ползвам - на Essence, защото това е единствения дрогериен бранд, който се сети да направи бронзант, достатъчно светъл, че да можем и бледокожите да го ползваме. Той си е супер, но го имам от 2-3 години и вече взе да остарява, а и кой ще избере Essence пред Fenty, когато има възможност да избира?



Sun Stalk'r излезе през изминалия месец, като идва в 8 нюанса - от най-дълбок до най-светъл: Coco Naughty, Mocha Mami, Caramel Cutie, Bajan Gyal, I$land Ting, Private Island, Shady Biz и Inda Sun. Продуктите от серията "изтъкват точните пигменти на кожата за естествен блясък и загар на всякакъв цвят кожа" (или поне така обещават от Fenty).

Както най-вероятно можете да се досетите, ще ви покажа Inda Sun. Той определено ми се стори най-светлия и е със студен подтон, което е по моя вкус. Забелязах, че имаше също толкова светъл с топли подтонове - не погледнах името, но може би е бил Shady Biz. Имайте предвид, че бронзантът е с по-скоро матов завършек, не е от озаряващите. И, за да е екзотичен и в стил badgalriri: съдържа екстракти от манго и папая за естествен и здравословен вид на кожата.



Като цяло:
- Пигментиран, но не прекалено, което го прави лесен за употреба;
- Може да се надгражда - започнете с по-малко продукт и постепенно добавяйте - не се отразява на начина, по който изглежда на кожата;
- Продуктът е леко кремообразен и по-мек, не се рони;
- Както всичко на Fenty - cruelty free.

Минуси на този етап не съм забелязала, но със сигурност ще спомена, ако хвана нещо такова.

Цената му е 62 лв. и можете да го намерите в Sephora.


You May Also Like

0 коментара

Copyright © 2018 Maria M.