Ревю: Dipbrow Pomade - Anastasia Beverly Hills | Помада за вежди

by - 14:42

*Тази публикация е писана през лятото на 2019. Днес ABH може да се намери и в Sephora и все още остава любимият ми продукт за красиви вежди.

Когато Benefit лансираха техните продукти за вежди наистина мислех, че вече няма да имаме нужда от други,... докато не се появи Анастасия.



Не мисля, че този продукт има нужда от представяне, ако се интересувате от гримове - Dipbrow Pomade е един от най-продаваните продукти за вежди през последните години (беше изместен от първото място от друг продукт на ABH - Brow Wiz) и един от най-популярните продукти в beauty общността. Разбира се, като такъв, той не е наличен в България.

За сметка на това можете да го намерите в почти всеки голям международен сайт за козметика на нормалната му пазарна цена. Аз не си падам по online shopping-a, за сметка на това последното ми пътуване беше в страна, в която Dipbrow се предлага в магазините на Sephora и определено се възползвах. Цената му беше 25 евро във Sephora Франция и според мен е такава на повечето места онлайн. Продуктът е cruelty free и е веган. :)



Защо Dipbrow Pomade стана най-продавания продукт на ABH?
- Дълготраен;
- Водоустойчив;
- Не се размазва;
- Изключително кремообразен и лесен за ползване;
- Разнообразие от неутрални тонове, подходящи за всякакъв цвят коса и вежди;
- Изключително пигментиран!

От няколко години ползвам Tame & Frame на NYX, който изначално не е толкова кремообразен и пак изсъхва за няколко месеца ползване. Затова и първото нещо, което ми направи впечатление в Dipbrow Pomade беше точно това, което съм чувала за него - колко мека и лесна формула има. Това го прави и малко опасен за ползване, ако досега не сте работили с подобен тип продукти - трябва ръката да е стабилна и да се нанася по малко за по-добър контрол над четката и продукта, защото пигментацията наистина може да ви изненада.

Друг голям плюс е разнообразието от нюанси, между които да избирате. Tame & Frame използвам в Brunette, който беше една идея по-топъл от цвета на веждите ми. Забелязала съм, че повечето брандове, които предлагат продукти за вежди, се спират на по-топли нюанси и когато има студени, то те са за много тъмни вежди - обикновено разновидности на brunette & black. Моята коса е по-светла и още преди да го взема от изгледаните ревюта и проучванията в Google знаех, че Taupe е перфектният вариант за тъмни руси коси... и бях права.

Несъмнено имаше голям хайп около този продукт, блогъри и влогъри се надпреварваха да говорят за него. Колкото бързо изгря в инфлуенсър маркетинг средите, толкова бързо и "угасна". Но е достатъчен един скрол под нечие видео или един клик върху профил на гримьор в Instagram, за да видите, че Dipbrow остава един от най-ползваните продукти за вежди вече пет години. И като човек, който го ползва от няколко седмици и който рядко и трудно се убеждава да купи high-end beauty продукт, ви казвам: заслужава си!

You May Also Like

0 коментара

Copyright © 2018 Maria M.