За есенния гардероб... | Fall Essentials - Clothing

by - 10:20


Радвам се, че живея в свят, в който има октомври. Наистина се радвам. В главата ми октомври е синоним на есента и на най-красивото време от годината. И без значение дали обичаш този сезон или не, няма как да отречеш, че есента през октомври е най-красивото време от годината - топлото слънце, което гали кожата, топлите багри на природата - червените, жълти и оранжеви листа разпръснати навсякъде, топлите пуловери, които вадим от дъното на гардероба - всичко през този месец говори за уют и щастие.

Не е случайност и че есента е любим сезон в света на модата, особено в модната гилдия онлайн. Ако през лятото търсим леки материи, наситени цветове и флорални акценти, през есента успешние аутфити са тези, които пресъздават багрите на природата. Затова и не се очудвайте като постепенно news feed-ът ви в Instagram се изпълни с кафяви пуловери, бежови тренчове, боти в бордо и меки шалове в земни цветове.

Никога не съм се водила по модните тенденции и откровено казано... дори не ги следя. Не съм кон с капаци и като всеки Social Media човек прекомерното време, което прекарвам в Instagram, определено влияе на възприятията ми, особено що се отнася до стил.

Модата се мени, но някои стилни wardrobe essentials остават от година на година и есента в гардероба ни без тях просто не е съшата:


Тренчкот
Layering е техника лесна като детска игра, когато имаш подходящия тренчкот! През есента времето е по-променливо от женските решения, сутрин може да е 0 градуса, а следобед да скочи до 25, а едва ли разполагаш с различно яке всеки ден. Тренча е супер универсално решение, което позволява един ден да носиш тениска под него, а на следващия пуловер. Ако се наложи.


Чанта с животински принт
Обичаш флоралните мотиви, геометричните принтове, животинските... не е нужно да се лишаваш от този extra touch в есенния аутфит - чантата с животински принт отива на почти всяко решение за семпъл тоалет и добавя малко spice към всяко фешън решение!


Кариран блейзър
Съчетаваме два тренда в един с любимите блейзъри - този е в "plaid" стил, като карето е в меки цветове, подходящи за есента и отиващи на почти всеки аутфит, който може да ви хрумне. Подобно на тренча, блейзърите са перфектни за "наслояване" на дрехи през есента и могат да бъдат стилизирани по десетки начини, така че да отиват на всеки стил.


Боти
Истинската есенна обувка! Кожени, велурени, гумени, изчистени, с камъни, с катарами - ботите са обувката за този сезон. С рокли, с дънки, с анцузи... добре, без последното... ботите са универсален избор, като може да намерите подходящи боти за всеки есенен аутфит, който ви хрумне.


Карго панталон
Не знам откъде тръгна тренда с тези панталони, но и аз се поддадох, колкото и да не ги харесвах в началото. Намирам ги за супер универсални, подходящи и за тези от нас, които предпочитат да живеят в дънки - дават малко по-тренди привкус на обикновените skinny дънки.


Плетена жилетка
Любимото ми! Не винаги сме в настроение за тренчове и блейзъри... повярвайте ми, разбирам го. За по-мързеливите и по-хладни дни перфектно решение остават плетените жилетки. Дълга мека жилетка създава уют и придава мекота и романтика на аутфита.

***

You May Also Like

1 коментара

Copyright © 2018 Maria M.