Идеи за 14 февруари | Какво да подаря на любимия човек?

by - 11:56

Ако си и ти като всеки друг мъж (дори да си жена - аз също спадам към тях) и винаги се сещаш за подобни любовни празници в часовете преди настъпването им, то този гайд е за теб. Ако пък случайно спадаш към по-организираните 10% от обществото, които са се подготвили предварително - честито, едва ли ще намериш нещо тук!

Още съм само на 24 и съвсем не смятам, че ми е късно да принуждавам човека до себе си да ми подготвя изненади за 14 февруари - ще има цял живот напред да не си спомня за тоя празник и да го отбелязваме с домашноприготвена вечеря, както всеки друг ден, а и чаша вино... така де, както всеки друг ден. Сега обаче това време не е дошло! Искам си вниманието и си искам лигавите традиции - цветенца, ресторант, подаръче, whatever. И искам да науча мъжете да не спират да се стараят след първата година, особено за този "празник", който изисква минимални усилия. Не всяко момиче мечтая за кутия със 100 рози или диаманти - някои се радваме и на малките жестове. 


Цветя

За господата: бързо, лесно, достъпно и перфектно! Ако не си падате по 14 февруари и и двамата обичате да повтаряте колко не си струва този празник, как никакъв празник не е и колко голяма глупост е - не се заблуждавай, че тя няма да се зарадва на цвете. Всички се радваме на цветя! Важен е жестът. :) 


Заведи го/я на вечеря

Може би най-лесното, универсално и винаги работещо решение за 14 февруари - избери някое любимо ваше място или някое романтично задушевно заведение. Бих препоръчала места като La Bottega до сградата на Европейската комисия, La Pastaria, VinoVino, Franco's... хайде и един Щастливеца, за да не е само италианско. :) 



Мъфини

Какво по-сладко за деня на любовта от нещо сладичко за хапване? Едва ли вече не сте разбрали, че Take a cake правят тематични кексчета за празници, които можете да поръчате и те да доставят до посочен адрес - перфектно! Можеш и ти да ги вземеш директно от пекарната, ако смяташ да ги споделиш с любимия човек (всички сме егоисти, когато става дума за сладко, спокойно). Винаги съм намирала това за идеалния подарък, но прекалено рядко се сещам в съответния ден, че изобщо е опция. 



Кино/театър

Голямата разлика е, че първото можеш да го организираш за минути, а за второто най-вероятно трябва да си се сетил малко по-рано, но това не го прави по-малко подходяща опция! Ако не сте ходили на театър досега - имай предвид, че може човекът до теб да не си пада по този тип културни мероприятия. От личен опит с гадже споделям това. :) 




Един метър шоколад

Нищо не казва "обичам те" по-добре от шоколад. А какво по-хубаво от шоколада, освен МНООООГО шоколад? One meter chocolate вече е доста широко разпространен, но ако случайно живеете на края на света и няма откъде да намерите такъв (I feel you, такъв е случая при мен) - можете много лесно да се сдобиете с такъв от тук. Еднометровият шоколад е българско производство и се прави по стара традиция в Свищов вече над 100 години. Идва в няколко (страхотни) вкуса - фин млечен, тъмен и бял, като за специални празници можете и да го персонализирате. 



Красиво бельо

Кхъ-кхъм, не е като да не сте си го помислили, нали? Стига да знаете размерите на половинката си - гарантирам, че всяка жена ще оцени този подарък. Единственият ми съвет ще бъде да се допитате до някоя дама за помощ при избора, защото представите за красиво специално бельо на мъже и жени могат да са много различни... if you know what I mean. Hint: H&M имат подходящи не-скъпи опции.




Вино

Нещо, което обичаме повече от предишните, обаче, е виното! Когато казах, че повечето жени оценяват и малките жестове - бутилка вино и цвете определено не са най-изискващия подарък, но са напълно подходящ и предостатъчен такъв и най-важното - показват отношение към човека до теб и към специалния ден. Съвсем не е задължително да прекарате вечерта в скъпо изискано заведение - понякога вечер вкъщи може да е в пъти по-приятна и романтична.
Ако пък виното не е любимата ви напитка, не е нужно да казвам, че можете да го смените - с текила например. :)



Персонализиран албум

За разлика от предишните идеи, за тази ще трябва да се постараете от по-рано. Ръчно везаните албуми станаха страшен тренд през последните години и вече има десетки страници и сайтове на творци, които могат бързо да изготвят такъв според предпочитанията ти и интересите на твоя любим човек и който можеш да напълниш с любими ваши моменти. Подобна е страницата на Siyana Ilieva - само и дайте време за изработка. :)



Персонализирана картина

Също времеемка, но много ефектна и впечатляваща идея са персонализираните картини на Pop Art Portrety - Дарина ще изработи за вас персонализирана картина по снимка, със специален цитат, лого, анимационен герой - каквото пожелаете. Картината ще ви бъде изпратена в полуготово състояние - с бои и възможност да я оцветиш заедно с любимия човек и по начин, който вие изберете. След като боите изсъхнат, отлепвате фолиото от картината и получавате готовия продукт - вижте страницата ѝ. 

И, преди всичко, не забравяй, че за любимия човек времето прекарано заедно винаги ще е най-подходящият подарък! 


Честит ден на виното и бонбоните... или любовта... както повече ви харесва. :) 



***
Намери ме ТУК

You May Also Like

0 коментара

Copyright © 2018 Maria M.