Бранд ревю: Revolution London | Brand Review

by - 10:52



Makeup Revolution, или Revolution London, както е новото му име, е един от тези брандове, които все подценяваш, защото е уж евтина дрогерийна марка, но веднъж като пробваш си "hooked" и няма връщане назад. Откакто ги тествах, не спирам да следя нови колекции и продукти и искрено съжалявам, че за момента са налични само онлайн в Pink Panda, Boxybox & Notino и не мога да ги пробвам на място в някоя дрогерия. Искам да започна с това, че Revolution държи рекорди в класацията ми що се отнася до съотношение цена - качество! 

Сенки




Имам много противоречиво мнение за сенките им, защото някои са мега сполучливи, а други не съм пипнала, откакто съм купила. Към момента имам 3 техни палитри, като именно първия ми опит с тях бе несполучливият: Flawless палитрите. Избрах Flawless 2 - комбинирана с матови и брокатени, като първото суочване на ръка беше меко казано трагично - наситеност нулева. Едва когато за пръв път ги тествах на окото видях, че съвсем не са толкова лоши.. някои от тях. В палитрата имаше няколко много хубави наситени червени, зелени и сини сенки, които така и не можах да видя на клепачите си, защото нанасянето им е невъзможно - или остават на пръста, или четката взима 1/100 от цвета.


*последното трябва да е синьо с брокат?

Общо взето беше толкова кофти experience, че не знам как се навих да пробвам някоя друга палитра. Затова и буквално захвърлих палитрата настрана и ѝ дадох втори шанс повече от 6 месеца по-късно. Оказа се, че има точно 4 цвята от нея, които мога и използвам и до днес, останалите си седят почти недокоснати. 



От друга страна, Pretty Rare и I Heart Chocolate сериите са повече от страхотни и директно попаднаха в най-ползваните ми палитри, а сенките в тях са доста пигментирани и лесни за нанасяне. Разбира се, говорим за палитри на цена под 30 лв., затова и не можем да очакваме УАУ пигментация, но определено са страхотни за парите си. Прашат се малко повече, но ако потупвате четката преди нанасяне, няма да има проблем с ползването им. А цветовете в тях са боМбон!


Не може да не отделим заслуженото внимание и на мега дизайна, макар и много Kylie inspired:



Кремообразни продукти



Несъмнено големият успех дойде с коректора Conceal&Define, който изненадващо (или не толкова) наподобява суперхита на Tarte Shape Tape, само дето идва на 6-7 пъти по-ниска цена. След като целият свят - буквално - заговори за него и дори известни гримьори и beauty блогъри и влогъри, обикновено партниращи си с луксозни брандове, започнаха да го препоръчват, нямаше как и аз да не го тествам. Някъде в блога вече имам подробно ревю на коректора, но ако не ви се търси: заслужава си! За всеки тип кожа, за покриване на пъпки и тъмни кръгове, за всеки сезон. Формулата е кремообразна и лека, няма аромат, апликаторът е удобен. Единственият минус: много малко продукт в опаковка. Все пак, за цената си, си заслужава да бъде пробван. Определено кремообразните им продукти са много по-добри от пудрите - в това число и фондьотенът от същата серия (сравнително нов е и си струва да го опитате), и течните хайлайтъри. В момента всички те са налични в Pink Panda и Notino.

Червила



До голяма степен успехът на бранда се дължи на постоянните колаборации с инфлуенсъри, с много от които Revolution пуснаха съвместни колекции. Такъв беше и случаят с партньорството им със SophDoesNails - през септември 2017 Софи обяви първите си 2 палитри - една със сенки и една с хайлайтъри, а през 2018 излязоха палитрата Extra Spice и червилата от серията Soph Nude. Казвам ви, откакто излезе първата палитра плакна очи в сайтовете, но имам прекалено много подобни и все се отказвам да я поръчам!



За да се успокоя, обаче, реших да пробвам червилата - спрях се на Cake, което се оказа точно от типа "your lips but better", изглежда доста естествено (доколкото може червило да е такова) и е супер мекичко и комфортно на устните. Цветът е по-скоро с розови подтонове, отколкото кафяви, въпреки че на повечето снимки изглежда така (затова снимах без ефекти и на светло горе). Формулата му е далеч от вече залязващите матови - “creamy satin" и буквално се топи още докато го нанасяш.

Други продукти, които си струва да бъдат споменати са банановата им пудра, Re-Loaded палитрата, New-trals vs Neutrals палитрата, Fortune Favours the Brave палитрата, Conceal&Define и Fast Base Stick фондьотените, Vivid Baked хайлайтърите, Ultra Sculpt & Contour Kit и др.

Пробвали ли сте някой продукт на бранда и ако да - кой? Ще се радвам да споделите мнение! :)

***

Намерете ме във FB: click
И в IG: click

You May Also Like

0 коментара

Copyright © 2018 Maria M.